Laminaathuis Amersfoort
4.7
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Wesley VreedeWesley Vreede
09:51 03 Dec 22
Onze vloer bij Laminaathuis Amersfoort gekocht. De heren waren erg meedenkend en gaven goed advies.Ook onze vloer door hun laten leggen. Mohammed ging heel professioneel te werk en wij zijn super tevreden. Bij een volgende vloer komen wij hier zeker weer terug!
Milad RahighMilad Rahigh
15:22 16 Nov 22
De eigenaar vertelde dat de laminaatleggers in 8 uur tijd ruim 100 m2 zouden leggen. Dat was voor mij niet helemaal geloofwaardig. Maar het is de leggers in 6 uur gelukt.. Hele goede service.
VivianVivian
13:55 18 Oct 22
Wow! Fantastisch geholpen aan bijzonder mooi vissengraat pvc (dit is de kleur new orleans oak). Ik had eerst een andere gekozen en bedacht me vrij kort voor de levering. Dit was geen enkel probleem en werd meteen gewijzigd zonder opslag. Communicatie met de medewerkers was altijd super snel, behulpzaam en professioneel. Ook toen er last minute toch nog geëgaliseerd moest worden schoot Laminaathuis me te hulp.Kortom: ik raad dit bedrijf absoluut aan en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit van het product en de service! ✨
A G87A G87
07:46 07 Sep 22
Ruim op tijd de zaak bezocht voor aanschaf nieuwe vloer. We werden vriendelijke ontvangen en vakkundig geholpen. De afspraak netjes binnen de aangegeven tijd gemaakt om de vloer en trappen te leggen.Bij aankomst in de ochtend was de vakman al bezig, maar had na een aantal m2 gestopt omdat de vloer volgens hem een fabrieksfout had. We hebben toen gekozen om de vloer om te ruilen en een nieuwe te laten bezorgen/leggen. De volgende dag hebben ze de oude meegenomen en nieuwe bezorgd. Vier dagen later werd een nieuw afspraak gepland om de vloer te leggen, dit hebben ze binnen een dag zeer netjes gelegd en afgewerkt.Wij raden het Laminaat huis in Amersfoort iedereen aan; vriendelijk, eerlijk, vakkundig en komen alle afspraken netjes na.Vg, Anna
Wouter BoksemWouter Boksem
17:38 05 Jul 22
We zijn echt goed geholpen. Twee keer zelfs omdat we een foutje hadden gemaakt in het type laminaat. Het was allemaal geen probleem en zonder morren mogen ruilen. De man die het bij ons heeft gelegd verdient ook een pluim, hij heeft het er heel strak ingelegd! Wat een vakmensen! Aanrader!
js_loader

Wekelijks uitgelichte producten

-9% KORTING
-16% KORTING
-16% KORTING
-20% KORTING

Categorieën