AGT Effect

21.95 17.95 m2

Op zoek naar een prachtige vloer die jouw huis nieuw leven inblaast? Ontdek onze hoogwaardige laminaatvloer, nu beschikbaar tegen een speciale prijs van slechts €17,95/m². Onze laminaatvloer biedt een combinatie van stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid, waardoor het de perfecte keuze is voor elk huis.

Kies uit een rijk aanbod van 8 verschillende decoren, variërend van tijdloos klassiek tot eigentijds modern, om jouw ruimte te transformeren en een persoonlijke touch toe te voegen.
Onze laminaatvloer is voorzien van een verfijnde 4-zijdige V-groef, waardoor elke plank wordt benadrukt en een realistische houten uitstraling wordt gecreëerd die indruk maakt. Elke plank heeft een afmeting van 1200 x 191 x 8 mm, wat zorgt voor een stabiele en duurzame vloer die geschikt is voor diverse ruimtes in jouw huis. Met een indrukwekkende klasse 32/AC4 classificatie biedt onze laminaatvloer uitstekende weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor het perfect is voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Mis deze kans niet om jouw huis te voorzien van een prachtige nieuwe vloer die niet alleen betaalbaar is, maar ook langdurige schoonheid en functionaliteit biedt. Upgrade jouw leefruimte vandaag nog met onze laminaatvloer en geniet van een vloer waar je trots op kunt zijn.

* Let op: Vul hier het aantal vierkante meters (m2) in, wij ronden dit zelf af naar hele pakken.

Vierkante meter
Normale prijs
Uw korting
Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,