Toont alle 9 resultaten

Ondervloer

Een ondervloer is de basis voor je nieuwe laminaat of PVC-vloer  Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je vloer is het belangrijk om eerst de juiste ondervloer te gebruiken. Wij hebben ondervloeren met diverse functies, waaronder geluidsdemping, betere isolatie, vochtwering en egalisering van de vloer. Ondanks dat je het na plaatsing niet meer ziet, zul je het verschil wel degelijk zien en horen. Dankzij de geluiddempende werking zijn je onderburen ook veel blijer met je.

Verschillende ondervloeren

Elke vloer die je wilt leggen vraagt om zijn eigen specifieke ondervloer. Denk hierbij aan geluiddempende, isolerende, groene of egaliserende ondervloeren en ondervloerplaten. Voor een PVC-vloer bijvoorbeeld heb je een ondervloer nodig met een hogere drukvastheid. Wij hebben alle verschillende ondervloeren voor u verzamelt.  Houd bij het kiezen van uw ondervloer rekening met onderstaande:
• De kale vloer waarop je de nieuwe vloer gaat leggen
• De hoeveelheid vocht in de vloer en de lucht
• Hoeveel je de vloer moet ophogen
• De hoogte van je deuren en plinten
• Het soort vloerbedekking dat je gaat leggen: een PVC-vloer heeft een andere ondervloer nodig dan bijvoorbeeld een houten vloer.

Mocht u vragen hebben over welke ondervloer het beste bij uw vloer of bodem past dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

-34% KORTING

Ondervloer

Groene platen 7mm

3.25 m2

Ondervloer

10dB XPS-plaat 5mm

3.25 m2
3.99 m2
2.49 m2
-21% KORTING
5.50 m2
-21% KORTING
5.50 m2
-33% KORTING
Uitverkocht
3.99 m2
-25% KORTING
Uitverkocht
4.50 m2